Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


ZeniΘ ThermoSmart

Η κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ παρουσιάζει τον πιο σύγχρονο θερμοστάτη ΖeniΘ ThermoSmart, με μοντέρνο design για να ταιριάξει σε κάθε εσωτερικό σπιτιού και να λύσει τα χέρια σας με την εξ’αποστάσεως λειτουργία του! Χειριστείτε τον ZeniΘ ThermoSmart εύκολα στο σπίτι χρησιμοποιώντας τη συσκευή και απομακρυσμένα μέσω των δωρεάν εφαρμογών ή του web portal. Τόσο απλά!

Ο ZeniΘ ThermoSmart είναι ένας θερμοστάτης που συνεχώς “μαθαίνει” και εξελίσσεται. Μαθαίνει αυτόματα (self-learning) τα χαρακτηριστικά του σπιτιού σας και της εγκατάστασης θέρμανσής του, προσαρμόζοντας έξυπνα και αποδοτικά τη λειτουργία της. Αυτό σημαίνει ότι το σπίτι σας είναι πάντα στην επιθυμητή θερμοκρασία, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, εάν διαθέτετε OpenTherm λέβητα, ο ZeniΘ ThermoSmart με τη δυνατότητα διαμόρφωσης (modulating) που διαθέτει, μεγιστοποιεί την ενεργειακή απόδοση του συστήματος θέρμανσης συμβάλλοντας σε εξοικονόμηση στην κατανάλωση φυσικού αερίου έως και 20%!

 
Η κομψή οθόνη του ZeniΘ ThermoSmart δείχνει από προεπιλογή τη θερμοκρασία δωματίου.
 
Τα κουμπιά του ανάβουν μόνο όταν αγγίζετε την οθόνη. Έτσι βλέπετε μόνο τις πληροφορίες που πραγματικά χρειάζεστε τόσο απλά!
 
 
LED Κατάστασης
 
Kουμπί Επαναφοράς
 
Η κομψή οθόνη του ZeniΘ ThermoSmart δείχνει από προεπιλογή τη θερμοκρασία δωματίου.
 
Τα κουμπιά του ανάβουν μόνο όταν αγγίζετε την οθόνη. Έτσι βλέπετε μόνο τις πληροφορίες που πραγματικά χρειάζεστε τόσο απλά!
 
Kουμπί Επαναφοράς
 
LED Κατάστασης
ZeniΘ ΤhermoSmart App

Μπορείτε να χειριστείτε τον ZeniΘ ThermoSmart από απόσταση χρησιμοποιώντας τις δωρεάν εφαρμογές για iPhone και Android κινητά. Διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις ανά πάσα στιγμή και επιλέξτε την επιθυμητή θερμοκρασία με μία μόνο κίνηση!

Web Portal

Μέσω του web portal μπορείτε να προγραμματίσετε τον ZeniΘ ThermoSmart γρήγορα και εύκολα σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Μπορείτε να δημιουργήσετε την Τυπική σας Εβδομάδα ή και να προσθέσετε εξαιρέσεις σε αυτήν μέσω της Ατζέντας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα τον θερμοστάτη σας και να τον προσαρμόσετε στον τρόπο ζωής σας. Και δε θα καταναλώνετε ποτέ περισσότερο φυσικό αέριο από αυτό που πραγματικά χρειάζεστε!

Εγκατάσταση

Για τις οδηγίες εγκατάστασης του ZeniΘ ThermoSmart δείτε ΕΔΩ. Από ΕΔΩ κατέβαστε τον Σύντομο Οδηγό Εγκατάστασης της συσκευής.

Οδηγίες

Για οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του ZeniΘ ThermoSmart και χρήσιμες συμβουλές, μπορείτε να δείτε στο κανάλι YouTube σχετικά videos ή να μπείτε στη Βιβλιοθήκη ThermoSmart.

Υποστήριξη
Για τεχνική υποστήριξη του προϊόντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση customer-support@zenith.gr κι ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα έρθει σε επαφή μαζί σας!
 
Βρείτε μέσα από το Google Play ή το App Store την εφαρμογή του ZeniΘ ThermoSmart και κατεβάστε τη στο smartphone σας!

"Έξυπνα» Χριστούγεννα είναι τα ζεστά! Επωφεληθείτε της Χριστουγεννιάτικης προσφοράς και κάντε δικό σας τον «έξυπνο» θερμοστάτη ZeniΘ ThermoSmart με έκπτωση 20%, από 175,00€ (συμπ. ΦΠΑ), μόνο 140€. Επισκεφτείτε το κοντινότερο κατάστημα ZeniΘ, όπου ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα σας εξυπηρετήσει και θα σας ενημερώσει για ό,τι χρειαστείτε! Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας μπορεί να αναλάβει την εγκατάσταση του ZeniΘ ThermoSmart με κόστος 40,00€ (συμπ. ΦΠΑ).


click2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.