Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Αποκλειστικά για πελάτες ZeniΘ

Ανταποδίδουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη σας και σας δίνουμε τη δυνατότητα χρηματοδότησης για την εγκατάσταση θέρμανσης φυσικού αερίου ή για την αντικατάσταση υφιστάμενου λέβητα φυσικού αερίου.

Eπωφεληθείτε του νέου προγράμματος που αποτελεί αποκλειστική συνεργασία της ZeniΘ με την Εθνική Τράπεζα για τη χορήγηση δανείου ύψους €1.000 έως €15.000 και αποπληρωμή σε 6 έως 72 μηνιαίες δόσεις, με εξαιρετικά ανταγωνιστικό προνομιακό επιτόκιο, χωρίς προσημείωση ακινήτου.

Θέλετε να απολαμβάνετε τα οφέλη της οικονομίας, της ανεξαρτησίας και της άνεσης από τη χρήση του φυσικού αερίου μέσω μιας εγκατάστασης με υψηλά standards ασφαλείας από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της ΖeniΘ;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποκτήσετε εύκολα τη νέα σας εγκατάσταση θέρμανσης με φυσικό αέριο:

 1. Ελέγξτε τη δυνατότητα σύνδεσης με το Δίκτυο Φυσικού Αερίου

  Ελέγξτε τη δυνατότητα σύνδεσης του ακινήτου σας και λάβετε προσφορά σύνδεσης από την αρμόδια ΕΔΑ (δεν απαιτείται στην περίπτωση αντικατάστασης λέβητα). Απευθυνθείτε απευθείας στην αρμόδια ΕΔΑ ή εμπιστευτείτε τη δωρεάν υπηρεσία της ZeniΘ «Your Gas Our Care», για την υποβολή αίτησης σύνδεσης στην ΕΔΑ της περιοχής σας.

 2. Επιλέξτε ελεύθερα τον Συμβεβλημένο Εγκαταστάτη της αρεσκείας σας

  Πραγματοποιήστε έρευνα αγοράς, επιλέγοντας τον συνεργάτη της αρεσκείας σας, μέσα από το Δίκτυο Συμβεβλημένων Εγκαταστατών της ZeniΘ που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Χρηματοδότησης και λάβετε προσφορά έργου για την κατασκευή της εγκατάστασης.

 3. Yποβάλετε αίτηση χρηματοδότησης σε ένα κατάστημα ZeniΘ

  Επισκεφτείτε ένα κατάστημα ZeniΘ για να υποβάλετε αίτηση χρηματοδότησης και να λάβετε προ-συμβατική ενημέρωση, χωρίς έξοδα και δεσμεύσεις, έχοντας μαζί σας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Προσφορά Σύνδεσης ΕΔΑ
  • Προσφορά Έργου Συμβεβλημένου Εγκαταστάτη
  • Ταυτότητα
  • Αντίγραφο λογαριασμού Εταιρείας Κοινής Ωφέλειας, για την πιστοποίηση της διεύθυνσης κατοικίας σας
  • Δυο πιο πρόσφατα Εκκαθαριστικά Σημειώματα Εφορίας
  • Πρόσφατη απόδειξη μισθοδοσίας, ή βεβαίωση αποδοχών για μισθωτούς/συνταξιούχους, ή πρόσφατη περιοδική δήλωση Φ.Π.Α. για ελεύθερους επαγγελματίες
  • Εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ ή Ε9, για την πιστοποίηση του ποσοστού ιδιοκτησίας σας επί του ακινήτου που θα πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Χρηματοδότησης απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κατάστημα ή καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα:


click2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.