Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Υπηρεσία 24/7 Home Emergency

ΜΕΝΟΥ

Σε συνεργασία με την ΑΧΑ, παρέχουμε εντελώς δωρεάν

την υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε όλους τους πελάτες μας,

για να καλύψουμε πιθανές έκτακτες ανάγκες!

Για να κάνετε χρήση της υπηρεσίας καλέστε στο 10321*

 * (χρέωση βάσει τιμοκαταλόγου του τηλεπικοινωνιακού παρόχου)

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ:

  • Μπορεί να γίνει χρήση των επιμέρους καλύψεων μέχρι το όριο, που αναφέρεται σε κάθε μια από αυτές και μέχρι συνολικά πέντε φορές ανά έτος και δύο ανά περίπτωση.
  • Η υπηρεσία προσφέρεται σε νέους και υφιστάμενους πλάτες ZeniΘ και αφορά ενεργές αυτόνομες παροχές φυσικού αερίου ή/και ρεύματος, ενώ εξαιρούνται οι κοινόχρηστες παροχές.
  • Η υπηρεσία προσφέρει τεχνική βοήθεια για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο (μέχρι 100τ.μ.), σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης. Επείγουσα ανάγκη: Πρόκειται για μια ζημιά επείγοντος χαρακτήρα που χρήζει άμεσης αποκατάστασης.
  • Για τη χρήση των ασφαλιστικών καλύψεων μέσω της υπηρεσίας «24/7 Home Emergency», που παρέχεται δωρεάν, σας γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να κοινοποιήσετε  προσωπικά σας δεδομένα στην εταιρία Inter Partner Assistance S.A., μέλος του ομίλου ΑΧΑ, με την οποία συνεργάζεται η ασφαλιστική εταιρία AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ AE και να συναινέσετε, εφόσον επιθυμείτε, για την επεξεργασία των δεδομένων σας αυτών από την ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ A.E., την Inter Partner Assistance S.A.  και τους παρόχους και τεχνικούς, με τους οποίους συνεργάζεται η τελευταία για την παροχή των  υπηρεσιών που αφορούν στις ανωτέρω καλύψεις, την ταυτοποίησή σας, καθώς και την επικοινωνία μαζί σας για τους σκοπούς της ασφαλιστικής σας κάλυψης. Η χρήση της ανωτέρω ασφαλιστικής κάλυψης γίνεται καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ A.E. ή της Inter Partner Assistance S.A.  που ενεργεί  για λογαριασμό της για το σκοπό αυτό. Όταν καλέσετε στα τηλέφωνα  2109469736 (ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ A.E.) ή 2111075759 (Inter Partner Assistance S.A.),  για να κάνετε χρήση της υπηρεσίας, θα πρέπει να δώσετε τη συγκατάθεσή σας, για την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων από την ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ A.E.  ή τον οποιονδήποτε τρίτο που ενεργεί  για λογαριασμό της. Σε κάθε περίπτωση όμως, σας γνωρίζουμε ότι, αν δεν επιθυμείτε, δεν υποχρεούστε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας αυτής και να δώσετε την συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας. Περαιτέρω, σας γνωρίζουμε ότι δεν διαβιβάζονται προσωπικά δεδομένα σας στον ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ A.E. ή σε οποιονδήποτε τρίτο ενεργούντα για λογαριασμό της, πριν από τη χρήση της ασφαλιστικής κάλυψης. 


click2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.