Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Τεχνολογικός Εξοπλισμός

ΜΕΝΟΥ

Το φυσικό αέριο στον τριτογενή τομέα

Ο Τριτογενής τομέας είναι αυτός στον οποίο εμφανίζονται όλες οι δυνατότητες του Φυσικού Αερίου χάρη στην ποικιλία των χρήσεων του.

Στον δημόσιο τριτογενή αλλά και εμπορικό τομέα αντίστοιχα το Φυσικό Αέριο είναι σε θέση να ικανοποιεί όλες τις ενεργειακές ανάγκες συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρικής ενέργειας.

Από τη θέρμανση και ψύξη των χώρων μέχρι την παραγωγή ζεστού νερού και το μαγείρεμα φαγητών, αλλά και πολλές άλλες εφαρμογές, το Φυσικό Αέριο αντιπροσωπεύει σήμερα τη μοναδική πηγή ενέργειας, που εκτός από τα γνωστά χαρακτηριστικά, όπως η οικονομία και η εμπιστοσύνη, προσφέρει μία επιπλέον αξία καθόλου αμελητέα: το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιείται σαν μοναδική πηγή ενέργειας.

Η ψύξη των χώρων για παράδειγμα, μία διευκόλυνση που παραδοσιακά προέρχεται από την ηλεκτρική ενέργεια, σήμερα επιτυγχάνεται με ουσιαστικά πλεονεκτήματα διαμέσου μοντέρνων συσκευών που τροφοδοτούνται με Φυσικό Αέριο: οι λεγόμενες αντλίες θερμότητας.

Η ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να παράγεται με Φυσικό Αέριο διαμέσου συστημάτων συμπαραγωγής, που όντας καλοσχεδιασμένα, είναι σε θέση να εξασφαλίζουν μεγάλη οικονομία και ειδικότερα για κατασκευές με σημαντική και ταυτόχρονη κατανάλωση θερμότητας και ηλεκτρισμού. click2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.