Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Για την Βιομηχανία

ΜΕΝΟΥ

Η διείσδυση του φυσικού αερίου στην βιομηχανία παρουσίασε σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Θεσσαλία. Αυτό επετεύχθη χάρη στις προσπάθειες της ZeniΘ στην συστηματική προσέγγιση των ενδιαφερομένων πελατών για την παρουσίαση των πλεονεκτημάτων της χρήσης του φυσικού αερίου.

H ZeniΘ σας προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και στα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας. Έπειτα από λεπτομερή ανάλυση του ενεργειακού σας προφίλ, διαμορφώνουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση για την επιχείρησή σας. Εξοικονόμηση & αξιοπιστία από τη ZeniΘ!

Θέλετε να γίνετε πελάτης μας; Δεν έχετε παρά να:

  • Καλέσετε στο 2311 223000 και να ζητήσετε να συνδεθείτε με το Τμήμα Μεγάλων Εταιρικών Πελατών (B2B)
  • ή να στείλετε email στο b2b@zenith.gr.
  • ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Φόρμα Επικοινωνίας

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθούν

Εφαρμογές

Οι βασικότερες χρήσεις του φυσικού αερίου στην βιομηχανία αφορούν:
  • Την κάλυψη θερμικών αναγκών για όλες τις παραγωγικές διαδικασίες
  • Την συμπαραγωγή ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας
  • Την κάλυψη ψυκτικών αναγκών

 

Τι οφέλη έχει

Η χρήση του φυσικού αερίου στην Βιομηχανία απαλλάσσει τον πελάτη από:

  • Την ανάγκη διατήρησης αποθηκευτικών χώρων (δεξαμενών) και συνεχούς παραγγελίας καυσίμου, καθώς διασφαλίζεται η συνεχής και αδιάλειπτη παροχή του
  • Την ανάγκη προθέρμανσης του καυσίμου (οικονομία ενέργειας) δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα της δραστικής μείωσης συντήρησης του εξοπλισμού (απουσία τέφρας)

Ο πελάτης που επιλέγει ένα οικολογικό καυσίμο όπως το φυσικό αέριο, προσφέρει εμπράκτως στον αγώνα ενάντια στην μόλυνση του περιβάλλοντος βελτιώνοντας το πρόσωπο της εταιρείας προς το κοινωνικό σύνολο και την αγορά. Επιπλέον η μέτρηση της κατανάλωσης γίνεται με ακρίβεια από τις ενδείξεις του μετρητή και ο λογαριασμός πληρώνεται μετά την κατανάλωσή του. Η παρεχόμενη Θερμογόνος Δύναμη του φυσικού αερίου διασφαλίζεται από το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς και δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να προγραμματίζει την παραγωγική του διαδικασία με πραγματικά δεδομένα επιτυγχάνοντας υψηλούς βαθμούς απόδοσης. Επιμέρους επιπλέον οφέλη μπορεί να υπάρχουν από την χρήση του φυσικού αερίου ανάλογα με τις εφαρμογές στις διάφορες βιομηχανίες και ειδικότερα όταν αυτές συνδυάζονται με τις τεχνολογίες του Κλιματισμού και της Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού & Θερμότητας.click2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.