Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Προγράμματα Διακανονισμών Ληξιπρόθεσμων Οφειλών

ΜΕΝΟΥ

Ηλεκτρική Ενέργεια & Φυσικό Αέριο

Η ZeniΘ στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων στήριξης των πελατών της και των σχετικών διατάξεων του αντίστοιχου Κώδικα Προμήθειας, προσφέρει τη δυνατότητα ευνοϊκής ρύθμισης των οφειλών κατόπιν αιτήματος ως ακολούθως:

(α) Το πλαίσιο του διακανονισμού καθορίζεται με κριτήριο το ύψος των οφειλών και την χρήση της παροχής φυσικού αερίου ή ηλεκτρικής ενέργειας κατά την περίοδο του αιτήματος.

(β) Η πρώτη δόση θα πρέπει να καταβάλλεται με τη σύναψη του διακανονισμού.

(γ) Ο Πελάτης υποχρεούται να εξοφλεί τους τρέχοντες λογαριασμούς κατανάλωσης εμπροθέσμως.

(δ) Για την συμφωνία του διακανονισμού απαιτείται επικοινωνία του πελάτη με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 18321 ή σε ένα από τα καταστήματα μας.

Στους πελάτες που έχει πραγματοποιηθεί διακοπή τροφοδοσίας ηλεκτρικής ενέργειας/φυσικού αερίου, θα γίνονται εξατομικευμένες ρυθμίσεις, ανάλογα με τα ενεργειακά χαρακτηριστικά τους και τα ιστορικά στοιχεία της συμπεριφοράς τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα Ζενίθ ή στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης πελατών 18321.

 

Ευάλωτοι Καταναλωτές - ΚΟΤ

Σύμφωνα με τον Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΦΕΚ Β’ 832/2013) και τον Κώδικα Προμήθειας Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ Β' 1969/2018), σε ΚΟΤ/ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ Καταναλωτές παρέχεται η δυνατότητα διακανονισμού του σύνολού της οφειλής του με τμηματικές και άτοκες δόσεις, σύμφωνα με τα παρακάτω:

  • Η κάθε μηνιαία δόση να μην υπερβαίνει το 50% της αντίστοιχης μηνιαίας δαπάνης για την Ηλεκτρική Ενέργεια/Φυσικό Αέριο του Ευάλωτου/ΚΟΤ (Οικιακού) καταναλωτή .
  • Ο Καταναλωτής υποχρεούται να εξοφλεί τους τρέχοντες λογαριασμούς κατανάλωσης εμπροθέσμως.
  • Για να τεθεί σε ισχύ ο διακανονισμός, η 1η δόση πρέπει να καταβληθεί εντός μίας (1) ημέρας.


click2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.