Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.zenith.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρία σας.

Αποκτώντας πρόσβαση στο www.zenith.gr αποδέχεστε και την χρήση των cookies.

POWER HOME STUDENT

ΜΕΝΟΥ

Είσαι φοιτητής; Τώρα με το νέο POWER HOME STUDENT, είσαι full στην ενέργεια με minimum χρεώσεις και επιπλέον δωρεάν 2 καλοκαιρινά πάγια! 

Οι χρεώσεις για την Προμήθεια ρεύματος, είναι οι εξής:

Χρέωση Ενέργειας  Μηνιαίο Πάγιο 
Με έκπτωση
Συνέπειας + DUAL ENERGY
(-15%)   (-10%)     
Με έκπτωση Συνέπειας
(-15%)
Χωρίς Εκπτώσεις
0,0600 €/kWh 0,0680 €/kWh 0,0800 €/kWh 4,5€

 Οι τιμές δε συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

 

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ/ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

 1. Το προϊόν POWER HOME STUDENT απευθύνεται μόνο σε φοιτητές και μπορεί να αποδοθεί μόνο σε μία παροχή, στην οποία διαμένουν. Προϋπόθεση για την εξακρίβωση της φοιτητικής ιδιότητας είναι η επίδειξη ενεργής φοιτητικής ταυτότητας (πάσο).
 2.  Διάρκεια σύμβασης: 12 μήνες. Η προσφορά ισχύει για αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 31/1/2019. 
 3. Ο υπολογισμός της Χρέωσης Ενέργειας με εκπτώσεις γίνεται με την εφαρμογή των ποσοστών έκπτωσης, οι οποίες αποδίδονται ως διακριτές πιστώσεις για το σύνολο της κατανάλωσης.
 4. Τα δύο δωρεάν πάγια αφορούν τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο. 
 5.  Επεξήγηση Έκπτωσης Συνέπειας «Κορυφαίος Πελάτης»:
  1. Το πρόγραμμα παρέχει έκπτωση 15% επί της τιμής Χρέωσης Ενέργειας (€/kWh).
  1. Η έκπτωση υπολογίζεται για την ποσότητα κατανάλωσης που περιλαμβάνεται σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό και θα αποδίδεται ως διακριτή πίστωση στον επόμενο λογαριασμό.
  1. Προϋπόθεση παροχής της έκπτωσης συνέπειας αποτελεί η εμπρόθεσμη εξόφληση όλων των λογαριασμών (εκκαθαριστικού και έναντι), που αφορούν το διάστημα κατανάλωσης όπως αυτό ορίζεται στον εκάστοτε εκκαθαριστικό λογαριασμό.
 6. Επεξήγηση Έκπτωσης DUAL ENERGY:
  1. 1ο πρόγραμμα παρέχει επιπλέον έκπτωση 10% επί της τιμής Χρέωσης Ενέργειας (€/kWh), για τους πελάτες που προμηθεύονται και ρεύμα και φυσικό αέριο από τη ZeniΘ και για όσο διάστημα υπάρχει ενεργή παροχή και στους 2 τύπους ενέργειας.
  1. Προϋπόθεση: και οι 2 παροχές (ρεύμα - αέριο) να ανήκουν στο ίδιο ΑΦΜ και στο ίδιο ακίνητο.
  1. Επιπλέον παρέχεται έκπτωση και στο φυσικό αέριο: -5% στην αναλογική χρέωση προμήθειας, με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού φυσικού αερίου.
  2. Η έκπτωση DUAL ENERGY -10% aφορά συνδυασμό με αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου. Σε περίπτωση συνδυασμού με κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου το ποσοστό έκπτωσης είναι -5%.
 7. Μηδενική Εγγύηση σε περίπτωση εξόφλησης λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής. Διαφορετικά ορίζεται ποσό εγγύησης: 50€. Η εγγύηση θα περιλαμβάνεται στον πρώτο λογαριασμό ρεύματος και θα επιστρέφεται με τη λήξη της σύμβασης, εφόσον δεν υπάρχει ανεξόφλητο υπόλοιπο
 8. Ο λογαριασμός θα εκδίδεται σε μηνιαία βάση (ΕΝΑΝΤΙ ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ)
 9.  Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για οικιακή κατανάλωση που δε δύναται να ξεπερνά τις 5.000kWh ετησίως. Σε περίπτωση υπέρβασης του εν λόγω ορίου, η χρέωση ενέργειας για την υπερβάλλουσα  κατανάλωση θα διαμορφώνεται σε 0,0912€/kWh.
 10. Σε περίπτωση λύσης της σύμβασης προ του 12μήνου η παροχή θα επιβαρύνεται με Τέλος Πρόωρης Λύσης Σύμβασης 50€.
 11. Από το πρόγραμμα εξαιρούνται οι πελάτες που έχουν ενταχθεί στην κατηγορία των Ευάλωτων Πελατών που δικαιούνται Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ή Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης (ΤΥΑ), οι οποίοι εντάσσονται στο οικιακό τιμολόγιο POWER HOME με τον αντίστοιχο χαρακτηρισμό ειδικής κατηγορίας.
 12. Επισκεφθείτε το νέο pop-up store μας από 17/11/2018 στο GOLDEN HALL στο Μαρούσι Αττικής και επωφεληθείτε μοναδικής έκπτωσης 10% στη Χρέωση Ενέργειας. Η προσφορά ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις και αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 31/1/2019. Η έκπτωση συνδυάζεται με την έκπτωση Συνέπειας «Κορυφαίος Πελάτης» ενώ συνδυάζεται με την έκπτωση DUAL ENERGY μόνο για την παροχή αερίου.