Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Κλιματισμός

ΜΕΝΟΥ

Ο κλιματισμός με φυσικό αέριο είναι μια ιδανική εφαρμογή χρήσης φυσικού αερίου αφού δίνεται η δυνατότητα να καλυφθούν ταυτόχρονα ή εναλλακτικά οι ανάγκες σε δροσισμό χώρων, παρασκευή ζεστού νερού χρήσης και θέρμανση χώρων με μια μόνο κεντρική μονάδα.

Το κλίμα της χώρας μας απαιτεί συνθήκες κλιματισμού τουλάχιστον έξι μήνες το χρόνο. Υιοθετώντας, λοιπόν, τη χρήση του φυσικού αερίου για κλιματισμό, θεωρείται από τις πιο καθαρές περιβαλλοντικά λύσεις, παρέχοντας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης και περιορισμένα έξοδα διαχείρισης.

Ο κλιματισμός με φυσικό αέριο συνίσταται στην λειτουργία μίας συσκευής ψύξης η οποία χρησιμοποιεί την κατάλληλη τεχνολογία και το φυσικό αέριο ως καύσιμο προκειμένου να παράγει τα ζητούμενα ψυκτικά φορτία. Στην προκειμένη περίπτωση το φυσικό αέριο αντικαθιστά την ηλεκτρική ενέργεια ως αρχική πηγή ενέργειας για την λειτουργία της ψυκτικής συσκευής. 

Η τεχνολογία ψύξης με φυσικό αέριο προϋπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και με την συνεχιζόμενη ιδιαίτερα πτώση του κόστους του εξοπλισμού για εμπορικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές έχει αρχίσει να γίνεται ευρέως αποδεκτή, ως μια βιώσιμη εναλλακτική λύση. 

Προς την κατεύθυνση αυτή η ZeniΘ επιδοτεί τη χρήση του φυσικού αερίου στον κλιματισμό, υιοθετώντας ειδικό τιμολόγιο χαμηλής χρέωσης.

 click2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.