Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Η Ιστορία μας

ΜΕΝΟΥ

Η ιστορία μας ξεκινά κάπου στο 2000! Με την ίδρυση της E.Π.Α Θεσσαλονίκης Α.Ε. και της E.Π.Α Θεσσαλίας, ξεκινά η χρήση φυσικού αερίου στις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και ολόκληρης της περιφέρειας Θεσσαλίας αντίστοιχα! Όλα αυτά τα χρόνια, με ασφάλεια & αξιοπιστία, παρέχουμε φυσικό αέριο σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά & επιχειρήσεις.

Τον Ιανουάριο 2017 ήρθε η συνένωση με την ίδρυση της Εταιρείας Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας Α.Ε. με τον διακριτικό τίτλο ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Στο τέλος του ίδιου έτους κάναμε το επόμενο βήμα… μπήκαμε στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας, θέλοντας να προσφέρουμε στους πελάτες μας… περισσότερα!

Αλλάξαμε και γίναμε ZeniΘ… θέλοντας να φτάσουμε τις υπηρεσίες μας στο ζενίθ!

Γίναμε ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα και συνεχίζουμε μαζί σας!

Μοναδικός μέτοχος της ΖενίΘ είναι από τις 20 Ιουλίου 2018 η Eni, ιταλική πολυεθνική και ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

 

 click2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.