Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Φυσικό Αέριο και Περιβάλλον

ΜΕΝΟΥ

Το φυσικό αέριο είναι η καθαρότερη πηγή πρωτογενούς ενέργειας, μετά τις ανανεώσιμες μορφές. Τα μεγέθη των εκπεμπόμενων ρύπων είναι σαφώς μικρότερα σε σχέση με τα συμβατικά καύσιμα, ενώ η βελτίωση του βαθμού απόδοσης μειώνει τη συνολική κατανάλωση καυσίμου και συνεπώς περιορίζει την ατμοσφαιρική ρύπανση.

ZeniΘ και Ανακύκλωση

Η ZeniΘ συμμετέχει ενεργά σε πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την προστασία του περιβάλλοντος. Οι επιστήμονες τα τελευταία χρόνια, αναφέρονται συνεχώς στους κινδύνους και στις καταστροφικές συνέπειες που έχουν ορισμένες καθημερινές μας συνήθειες στο περιβάλλον.

Το προσωπικό της ZeniΘ, ιδιαιτέρα ευαισθητοποιημένο σε τέτοιους είδους θέματα, γνωρίζοντας πολύ καλά την αξία της ανακύκλωσης, συμμετέχει ενεργά σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία της ΑΦΗΣ, εγκεκριμένος φορέας ανακύκλωσης φορητών ηλεκτρικών στηλών, κατά την χρονική περίοδο 2006 – 2010 η εταιρεία ανακύκλωσε 200 κιλά μπαταριών ενώ σύμφωνα με τον Δήμο Θεσσαλονίκης ανακυκλώνει 1.440 κιλά χαρτιού ετησίως.

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ  ΜΑΣ.click2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.