Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Zeniapp SmartMeter
Η ενέργεια του σπιτιού, live στο κινητό σας!
zenith logo

Το Zeniapp SmartMeter είναι μια έξυπνη συσκευή μέτρησης της ηλεκτρικής κατανάλωσης του σπιτιού σας σε πραγματικό χρόνο (real time). Εγκαθίσταται στον ηλεκτρολογικό πίνακα και συνδέεται με το WiFi του σπιτιού σας έτσι ώστε μέσω της εφαρμογής Ζeniapp να αποκτήσετε πλήρη εικόνα για την κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας του σπιτιού σας. Επιπλέον, αναγνωρίζει τη λειτουργία των οικιακών σας συσκευών και επιμερίζει την κατανάλωση ενέργειας σε αυτές. Έτσι, μπορείτε να γνωρίζετε σε ποιες συσκευές καταναλώθηκε η ηλεκτρική ενέργεια του σπιτιού σας χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση ενός μετρητή ανά συσκευή.

Με το Zeniapp SmartMeter έχετε:
Γραφική απεικόνιση real time της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας του σπιτιού σας
Μηνιαία ανάλυση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας ανά κατηγορία συσκευών (Μαγείρεμα, Καθαριότητα, Ψυγείο, Φωτισμός, Διασκέδαση κλπ.)
Εποπτική εικόνα του χρηματικού ποσού που δαπανήθηκε για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας μηνιαίως ανά κατηγορία συσκευών
Αναγνώριση συμβάντων αξιοσημείωτης κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας
Συμβουλές για την ορθή χρήση των οικιακών συσκευών και την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας
Συγκριτική παράθεση του ποσού δαπάνης για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας με άλλους χρήστες
Το SmartMeter είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για πελάτες ZeniΘ μέσω της εφαρμογής Zeniapp. Έχει εφαρμογή μόνο σε μονοφασικές οικιακές παροχές.
Υποστήριξη προϊόντος
Οδηγίες Εγκατάστασης

Κατεβάστε ΕΔΩ τις Οδηγίες Εγκατάστασης του Zeniapp SmartMeter.

Οδηγίες Χρήσης

Κατεβάστε ΕΔΩ τις Οδηγίες Χρήσης του Zeniapp SmartMeter.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση που μπορεί να έχετε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση customer-support@zenith.gr κι ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα έρθει σε επαφή μαζί σας!

zenith logo
Κατεβάστε σήμερα το Zeniapp και απολαύστε μία απλή και εύκολη καθημερινότητα γεμάτη ενέργεια!

Κάντε δικό σας το Zeniapp SmartMeter με 65,00 € (συμπ. ΦΠΑ) από το κοντινότερο κατάστημα ZeniΘ, όπου ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα σας εξυπηρετήσει και θα σας ενημερώσει για ό,τι χρειαστείτε! Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας μπορεί να αναλάβει την εγκατάσταση του Zeniapp SmartMeter με κόστος 25,00 € (συμπ. ΦΠΑ).


click2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.