Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Energy Services

ΜΕΝΟΥ
Υπηρεσία Συντήρησης Λέβητα Φυσικού Αερίου

Υπηρεσία Συντήρησης Λέβητα Φυσικού Αερίου

Με την υπηρεσία Συντήρησης Λέβητα Φυσικού Αερίου, μπορείτε να βελτιώσετε την ενεργειακή αποδοτικότητα της κατοικίας σας εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας το ενεργειακό σας κόστος, να προλάβετε πιθανές μελλοντικές βλάβες και να επιτύχετε την ασφαλή λειτουργία της εγκατάστασης.

4,99€/μήνα

Μάθε Περισσότερα
Energy Check up

Energy Check up

Με την υπηρεσία Energy Check-up έχετε όλες τις αξιοποιήσιμες πληροφορίες που χρειάζεστε για το επίπεδο ενεργειακής αποδοτικότητας της κατοικίας σας, τις διαθέσιμες βέλτιστες πρακτικές, καθώς επίσης και προσωποποιημένη πληροφόρηση που συνοδεύεται από προτεινόμενες λύσεις για την κατοικία σας.

Παρέχεται Δωρεάν.

Μάθε περισσότερα
Χορήγηση Ηλεκτρολογικού Σχεδίου (Υ.Δ.Ε.)

Χορήγηση Ηλεκτρολογικού Σχεδίου (Υ.Δ.Ε.)

Με την υπηρεσία Χορήγησης Ηλεκτρολογικού Σχεδίου (Υ.Δ.Ε.) μπορείτε εύκολα και απλά να πραγματοποιήσετε τους απαραίτητους ελέγχους στην ηλεκτρική σας εγκατάσταση προκειμένου να πιστοποιηθεί η ασφαλής και απρόσκοπτη λειτουργία αυτής.

3,99€/μήνα

Μάθε περισσότερα
Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.)

Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.)

Με την υπηρεσία Έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) μπορείτε εύκολα και απλά να πραγματοποιήσετε τους απαραίτητους ελέγχους στην κατοικία σας προκειμένου να πιστοποιηθεί η ενεργειακή απόδοση αυτής.

Από 6,99€/μήνα

Μάθε περισσότερα

Your Gas, our Care

Your Gas, our Care

Με την υπηρεσία Υour gas our care έχετε φυσικό αέριο στο σπίτι με μία μόνο κίνηση, ξέγνοιαστα και χωρίς κόπο.Η ζενιθ φροντίζει για εσάς και σας λύνει τα χέρια, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τη διαδικασία σύνδεσης και τροφοδότησης φυσικού αερίου στο σπίτι σας, χωρίς επιπλέον κόστος.

Παρέχεται Δωρεάν.

Μάθε περισσότερα

click2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.