Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Αυτόνομη Θέρμανση

ΜΕΝΟΥ

Αυτόνομη, ανεξάρτητη θέρμανση: ευκολία και οικονομία.

Το φυσικό αέριο είναι καύσιμο ευρείας χρήσης με πολλαπλές εφαρμογές, που εκσυγχρονίζουν και κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Στον οικιακό τομέα η χρήση του μπορεί να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες για αυτόνομη ανεξάρτητη θέρμανση, για παραγωγή ζεστού νερού και για μαγείρεμα.

Η χρήση του φυσικού αερίου βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση της οικίας, συμβάλλοντας θετικά στην αξιολόγηση του ακινήτου και παράλληλα αποφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Η επιλογή μιας αυτόνομης εγκατάστασης με τη χρήση φυσικού αερίου επιτρέπει την εγκατάσταση λεβήτων που συνδυάζουν τη θέρμανση με την παραγωγή ζεστού νερού στις αναγκαίες ποσότητες διαθέτοντας ελάχιστο χώρο.

 click2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.