Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

17/03/2020

Στη ZeniΘ εργαζόμαστε «έξυπνα» και #ΜένουμεΣπίτι

Smart working εξ’ αποστάσεως για το 80% των υπαλλήλων, αγγίζοντας το 100% μεχρι το τέλος της εβδομάδας 
 
H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, διοχετεύει όλη την ενέργειά της στην προστασία των υπαλλήλων και των πελατών της, καθώς και της κοινωνίας, εφαρμόζοντας ένα σύστημα “smart working” για εργασία εξ αποστάσεως, προκειμένου να συνδράμει στην εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού COVID-19 στη χώρα. 
Αυτή τη στιγμή, 80% των εργαζομένων μας, εξαιρουμένων των υπαλλήλων εξυπηρέτησης σε καταστήματα και τηλεφωνικά κέντρα, εργάζονται εξ αποστάσεως, με στόχο να αγγίξουμε το 100% μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ταυτόχρονα, υιοθετούμε όλα τα εθνικά μέτρα ασφαλείας για τη διαφύλαξη της υγείας των πελατών μας και των υπαλλήλων μας στα καταστήματα και στα τηλεφωνικά κέντρα. Ειδικές προφυλάξεις λαμβάνονται επίσης, προκειμένου να διασφαλίσουμε πως δουλεύουμε στο έπακρο για τη διατήρηση ενός όσο το δυνατόν πιο ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας για αυτούς που παραμένουν στην πρώτη γραμμή, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας στους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της ZeniΘ.  
 
Συμβουλέυουμε τους πελάτες μας να χρησιμοποιήσουν τις «έξυπνες» πλατφόρμες μας για την εύκολη και άμεση εξυπηρέτησή τους εξ αποστάσεως, με την επίσκεψη στην σελίδα μας zenith.gr ή καλώντας στο 18321. Υπάρχει η δυνατότητα για την online εξόφληση λογαριασμών μέσω της σελίδας μας ή με τη χρήση της online υπηρεσίας My Zeniθ, ενώ η ομάδα μας παρέχει πλήρη υποστήριξη μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών Live Chat και Click2Call. Ακόμη, οι ενδιαφερόμενοι για τα προϊόντα της ZeniΘ σε φυσικό αέριο και σε ρεύμα, μπορούν να συμπληρώσουν την online αίτηση και να λάβουν τηλεφωνική και ηλεκτρονική ενημέρωση.
 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: FacebookLinkedinInstagram και Twitter.
 
#ZeniΘ #koryfaiaenergeia #koryfaiaomada


click2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.