Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

29/07/2020

Οι άνθρωποι της ZeniΘ συστήνονται στο κοινό

Mέσα από τη νέα Social Media καμπάνια «Οι Άνθρωποί μας»

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, ανατρέπει και πάλι τα δεδομένα με μια νέα Social Media καμπάνια, στρέφοντας αυτή τη φορά τα φώτα σε όλους τους εργαζομένους της που απαρτίζουν την «κορυφαία ομάδα» εξυπηρέτησής της, οι οποίοι, χάρη στην πολυετή εμπειρία τους έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων ικανοποιημένων πελατών σε φυσικό αέριο και ρεύμα σε όλη την Ελλάδα.  

«Οι Άνθρωποί Μας» συστήνονται στο κοινό μέσα από το Facebook, το Instagram και το LinkedIn της ZeniΘ και μας προσκαλούν να τους γνωρίσουμε από κοντά και να μας ενημερώσουν για τις λύσεις που προσφέρει η ZeniΘ μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της σε φυσικό αέριο και σε ρεύμα αλλά και των ενεργειακών υπηρεσιών  της με στόχο να καλύψει τις ανάγκες που έχουμε ως καταναλωτές. 

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Η επιτυχία είναι ομαδική υπόθεση και στη ΖeniΘ το αποδεικνύουμε καθημερινά. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης των πελατών μας, είτε στα καταστήματα, είτε στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών,  είτε στα γραφεία μας και οι οποίοι αποτελούν το θεμέλιο στη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Οι άνθρωποί μας βρίσκονται στο πλευρό των καταναλωτών, κατανοώντας τις ανάγκες τους χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και είναι έτοιμοι να προσφέρουν λύσεις για κάθε ενεργειακή τους ανάγκη. Σε αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν δίνουμε το βήμα εκφράζοντας την υπερηφάνεια μας κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εργατικότητα, την αξιοπιστία και την αφοσίωσή τους».

Η κορυφαία ομάδα ενεργειας της ZeniΘ παραμένει στη διάθεση των καταναλωτών μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών myZeniΘ, Live Chat και Click2Call, την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 18321, καθώς και μέσα από τα 9 φυσικά καταστήματα του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: FacebookLinkedInInstagram και Twitter.

 

#ZeniΘ #koryfaiaenergeia #koryfaiaomada

 

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2017, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.

Στo site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 9 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, Linkedin, Instagram  και  Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές

 

Στοιχεία Επικοινωνίας για τα ΜΜΕ:

Αναστασία Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ, Τηλ. 6971695473

Εmail: a.skarlatou@zenith.gr

 

Αλίκη Θεράπου, Ogilvy PR & Influence, Τηλ. 210 6660403

Email: aliki.therapou@ogilvy.comclick2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.