Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.zenith.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρία σας.

Αποκτώντας πρόσβαση στο www.zenith.gr αποδέχεστε και την χρήση των cookies.

Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

27/01/2017

Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας: Μείωση 12% στην τιμή του φυσικού αερίου τον Ιανουάριο

Σημαντικά μειωμένη, κατά 12%, θα είναι η τιμή του φυσικού αερίου για τον μήνα Ιανουάριο, όπως προκύπτει από την οριστικοποίηση της τιμής του, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2016. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ε.Π.Α. Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας (Αέριο Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας), η συγκεκριμένη μείωση είναι ακόμα μεγαλύτερη από αυτή που προκύπτει απο τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.

«Το φυσικό αέριο αποτελεί με διαφορά την πιο οικονομική λύση για θέρμανση καθώς προσφέρει εξοικονόμηση μέχρι και 40% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης. Ενδεικτικά, για τον Ιανουάριο που υπήρχε μεγάλη ανάγκη λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που παρατηρήθηκαν, και κατ’επέκταση μεγάλη κατανάλωση, ένα μέσο νοικοκυριό που έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί φυσικό αέριο, θα μπορέσει να εξοικονομήσει πάνω από 100€», αναφέρει η εταιρεία και συμπληρώνει:

«Η εταιρεία Αέριο Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας συνεχίζει σταθερά από το 2000 να "ζεσταίνει" τα νοικοκυριά στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας και παραμένει η πιο αξιόπιστη και οικονομική επιλογή.»

Όπως ενημερώνει, τέλος, τα επτά Γραφεία Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας, παραμένουν στη διάθεση του κοινού, απο Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00-13.30 και βρίσκονται:

 

Περιφέρεια Θεσσαλονίκης:

- 26ης Οκτωβρίου 54-56, στη Θεσσαλονίκη (Περιοχή Λιμάνι)

- Κωνσταντίνου Καραμανλή 57, στη Θεσσαλονίκη (Περιοχή Ιπποκρατείου)

- Μεγάλου Αλεξάνδρου 34 & Εθνικής Αντιστάσεως, στην Καλαμαριά

 

Περιφέρεια Θεσσαλίας:

- Φαρσάλων 217 στη Λάρισα

- Ελευθερίου Βενιζέλου 2 και Αργοναυτών στο Βόλο

- Ταλιαδούρου 21 στην Καρδίτσα

- Κολοκοτρώνη 10 στα Τρίκαλα

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών στο 18 321 ή να επισκεφτείτε το www.epaenergy.gr