Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

29/09/2021

Home Sweet Home: Kορυφαίος Διαγωνισμός από τη ΖeniΘ με δώρο ένα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙ

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός που έχει γίνει ποτέ στην αγορά ενέργειας στην Ελλάδα δίνει δώρο ένα σπίτι και πολλά πλούσια δώρα


Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη του Home Sweet Home, του κορυφαίου διαγωνισμού και του μεγαλύτερου που έχει γίνει ποτέ στον ελληνικό ενεργειακό κλάδο, που προσφέρει ένα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ και πολλά πλούσια δώρα! 

Ο διαγωνισμός θα τρέξει μέχρι τέλος του έτους και θα κορυφωθεί με την κλήρωση για το κορυφαίο δώρο, ένα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ στον νομό της Ελλάδας που θα επιλέξει ο τυχερός νικητής! Επιπλέον, θα διεξαχθούν τρείς κληρώσεις που θα προσφέρουν πολλά δώρα υψηλής αξίας που περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα τηλεοράσεις 50’’ υψηλής ευκρίνειας, laptop 10.4’’, premium smartphones, tablets, σκούπες ρομπότ, κoυζινομηχανές και άλλα.
 
Η διαδικασία συμμετοχής είναι εξαιρετικά απλή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν συμμετοχή μπαίνοντας στο www.zenith.gr/diagonismos-home-sweet-home και συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία τους. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι, πελάτες ή μη της ZeniΘ. Φυσικά, η ZeniΘ πάντα ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των πελατών της, προσφέροντας επιπλέον συμμετοχές σε υφιστάμενους αλλά και νέους πελάτες.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing, Επικοινωνίας και Digital Strategy της ZeniΘ δήλωσε σχετικά: «Στη ΖeniΘ συνηθίζουμε να ανταποδίδουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του κοινού με καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες, αλλά και μοναδικές εκπλήξεις. Αυτή τη φορά κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και δημιουργούμε έναν πραγματικά κορυφαίο διαγωνισμό, δίνοντας τη δυνατότητα στον νικητή να κερδίσει ένα ολοκαίνουριο σπίτι στον νομό που ο ίδιος θα επιλέξει. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, στον κλάδο της ενέργειας, που δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας να βρίσκεται στην πρωτοπορία των υπηρεσιών, των δράσεων και των πρωτοβουλιών και να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν στους καταναλωτές. Κορυφαία Ενέργεια, Κορυφαία Ομάδα και τώρα Κορυφαίος Διαγωνισμός αποκλειστικά από τη ZeniΘ».  


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, LinkedIn, Instagram και Twitter.

#ZeniΘ #KoryfaiaEnergeia #KoryfaiaOmada

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.
Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2018, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας. 
Στo site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 10 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, LinkedIn, Instagram  και  Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.
 
                                                                                                    –Τέλος –

Στοιχεία Επικοινωνίας για τα ΜΜΕ:
Αναστασία Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ, Τηλ. 6971695473 
Εmail: a.skarlatou@zenith.gr

Χρήστος Θεοδώρου, Account Manager, Ogilvy PR & Influence, Τηλ. 6972748554
Email: christos.theodorou@ogilvy.comclick2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.