Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

08/10/2020

Άμεση εξυπηρέτηση χωρίς αναμονή με το νέο ZeniΘ e-ticket app!

Η «έξυπνη» ψηφιακή εφαρμογή της ZeniΘ εξασφαλίζει εύκολα σειρά προτεραιότητας στα 10 καταστήματα του δικτύου της

σε Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και Αθήνα       

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα , βάζει τέλος στην αναμονή με την «έξυπνη» ηλεκτρονική εφαρμογή ZeniΘ e-ticket, που επιτρέπει στους χρήστες της να κατοχυρώνουν on-line τη σειρά εξυπηρέτησής τους στο κατάστημα της επιλογής τους. Μέσα από αυτό το νέο ψηφιακό εργαλείο, οι καταναλωτές μπορούν να βλέπουν άμεσα ποιο κατάστημα τους εξυπηρετεί καλύτερα και να εξασφαλίζουν προτεραιότητα, όπως και να ενημερώνονται αυτόματα όταν πλησιάζει η σειρά τους.

Αναλυτικότερα, η εφαρμογή ZeniΘ e-ticket επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνονται για τα πλησιέστερα καταστήματα, το ωράριο λειτουργίας και το χρόνο αναμονής στο εκάστοτε κατάστημα. Παράλληλα, τους δίνει τη δυνατότητα να εκδίδουν ηλεκτρονικό αριθμό προτεραιότητας για το κατάστημα της επιλογής τους και να λαμβάνουν αυτόματη ενημέρωση όταν πλησιάζει η σειρά τους, ώστε να προσέρχονται έγκαιρα και να εξυπηρετούνται άμεσα, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή ZeniΘ e-ticket από το Αpp Store για συσκευές iOS και από το Google Play για συσκευές Android.

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Στη ΖeniΘ βελτιώνουμε καθημερινά την εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών μας μέσα από καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας προσφέρουμε στους επισκέπτες των καταστημάτων μας μια ακόμη πρωτοποριακή λύση που τους εξοικονομεί χρόνο και τους επιτρέπει να προγραμματίζουν καλύτερα την καθημερινότητά τους. Αυτός είναι ο στόχος του ZeniΘ e-ticket. Μια ακόμη υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε και επιβραβεύουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας».

Η κορυφαία ομάδα της ZeniΘ επιβραβεύει διαρκώς την εμπιστοσύνη των πελατών της με νέα, καινοτόμα προϊόντα και κορυφαία προνόμια, ενώ παραμένει στη διάθεσή τους μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών myZeniΘ, Live Chat και Click2Call, την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 18321, καθώς και μέσα από τα 10 φυσικά καταστήματα του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: FacebookLinkedInInstagram και Twitter.

#ZeniΘ #koryfaiaenergeia #koryfaiaomada

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2017, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.

Στo site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 10 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, Linkedin, Instagram  και  Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

Στοιχεία Επικοινωνίας για τα ΜΜΕ:

Αναστασία Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ, Τηλ. 6971695473

Εmail: a.skarlatou@zenith.gr

 

Ηλιάνα Δεληγιώργη, Account Manager, Ogilvy PR & Influence, Τηλ. 210 6660458

Email: iliana.deligiorgi@ogilvy.comclick2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.