Η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινά διαθέσιμη.


ΜΕΝΟΥ

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας στην ελληνική ενεργειακή αγορά αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας στους πελάτες της, σ’ όλη την επικράτεια. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία σφράγισε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας, λαμβάνοντας από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας 350 MW για διάρκεια 20 ετών. Η κίνηση αυτή θα της επιτρέψει στο επόμενο διάστημα να προσφέρει συνδυαστικά προϊόντα και υπηρεσίες ρεύματος αλλά και φυσικού αερίου, καλύπτοντας πλήρως τις ενεργειακές ανάγκες των καταναλωτών, τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η ZeniΘ παραμένοντας προσηλωμένη στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία, βελτιώνει συνεχώς την εμπειρία του καταναλωτή τόσο στο φυσικό όσο και στο ψηφιακό περιβάλλον και συνεχίζει να επενδύει στις πλέον σύγχρονες υποδομές και καινοτόμο εξοπλισμό που απαντούν σε αυτήν την ανάγκη.click2call

Να σας καλέσουμε εμείς;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε εμείς:

* Πρέπει να εισάγεις το όνομά σου
* Πρέπει να εισάγεις έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου
* Πρέπει να εισάγεις ημερομηνία
Είστε πελάτης μας;
* Για την χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης
Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00 & Σάββατο 09:00-15:00

Live Chat

Τα δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργάζονται από την ΖeniΘ αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί και διαγράφονται μετά το πέρας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΖeniΘ.